Het leven is tegenwoordig al duur genoeg, daarom lijsten wij hieronder een aantal gratis softwarepaketten op die een waardig alternatief vormen voor de betalende software.

Hulp op afstand


Om hulp op afstand te bieden over internet maken wij gebruik van de Anydesk applicatie. Hulp op afstand wordt gefactureerd aan dezelfde uurtarieven als dat u naar de winkel zou komen.
Zie Tarieven

Antivirus


Als security oplossing werkt PC-Deals al jaren samen met Bullguard Internet Security. Hij heeft zijn degelijkheid al bewezen in tal van testen door consumenten bonden in verschillende landen. De eerste keer dat u gebruik maakt van Bullguard internet security kan u hem 2 maanden volledig gratis uitproberen. U kan hem daarna online verlengen of bij ons in de winkel een productcode aanschaffen. Voor het verstrijken van de abonnements-termijn raden wij u aan bij ons in de winkel langs te komen voor de verlenging. Wij hebben steeds aanbiedingen en u krijgt er altijd een gratis PC-onderderhoud bovenop.

Office software

LibreOffice is het moderne, vrije programma voor persoonlijke office-productiviteit voor uw Windows-, Mac- of Linuxcomputer. Het programma bevat zes modules: Writer, Calc, Impress, Draw, Math en Base.


eM Client is een volledig uitgeruste emailclient, met een moderne en makkelijk te gebruiken interface. Hij biedt ook een agenda en takenbeheer. Je kan synchroniseren met Google en Outlook of je eigen adres instellen via Imap of POP3.

Wanneer je overstapt naar Em Client kan je de gegevens importeren vanuit alle bekende clients.
Het pakket is gratis voor thuisgebruik voor 1 emailadres. Je dient wel even via de website een gratis HOME licentie aan te vragen.

Overige Downloads


Al jaren de tool om je pc eens grondig op te kuisen. Verwijderd bestanden die tijdens het surfen zijn blijven hangen, cookies en oude Windows installaties. Een handige functie is dat hij ook je register kan opkuisen en aanpassen welke bestanden moeten laden tijdens het opstarten.