Online aankopen

Voordat u online kunt aankopen dient u eerst de vestiging te kiezen waar u het produkt wenst af te halen/Aankopen.

Particuliere klanten:

Particuliere klanten kunnen via onze webshop producten reserveren voor afhaling in de winkel. Na betaling van een voorschot van 50% van het totaalbedrag (om fictieve bestellingen tegen te gaan) bestellen wij het artikel bij onze leverancier en kan de klant in de winkel het artikel komen bekijken en beslissen of hij tot aankoop overgaat. Indien het artikel niet aan de wensen van de klant voldoet betalen wij het voorschot binnen de 2 werkdagen terug via een bancaire overschrijving. Dit is geen verkoop op afstand en hier geld dan ook geen herroepingsrecht. Gaat de klant tot aankoop over, dan dient het resterende bedrag contant of via bancontact betaald te worden alvorens het artikel meegenomen wordt.

Zakelijke klanten:

Zakelijke klanten (klanten met een geldig btw nummer) kunnen via onze website producten aankopen. Na aanvaarding van de bestelling sturen we u een uitnodiging tot betaling van het volledige bedrag van de bestelling. Deze betaling dient te gebeuren via bancaire overschrijving.
Zakelijke klanten kunnen ook kiezen voor betaling onder rembours (kosten: Eén procent van de waarde van de goederen met een minimum van €11.35). Voor leveringen onder de 500 € incl. BTW rekenen wij een verzendkost van 15 € incl. BTW. Leveringen boven 500 € incl. BTW gebeuren gratis. Afhankelijk van de voorraad liggen de leveringstijden tussen de 2 en 7 werkdagen na het ontvangen van de betaling.

PC-Deals is gerechtigd een bestelling te weigeren, ingevolge een ernstige tekortkoming van de Klant met betrekking tot de bestelling of elke andere bestelling of overeenkomst waarbij de Klant betrokken is.
Bestellingen worden enkel geleverd in België aan klanten met een geldig Belgisch BTW nummer.

Aankopen in de winkel

Indien de klant een product koopt in de winkel welk wij niet standaard in voorraad hebben dient er een voorschot van 20 % betaald te worden bij bestelling.
Bij afhaling dient het resterende bedrag voldaan te worden.
De Klant heeft in de winkel de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

  • bancontact (Maestro)
  • cash

Wij doen geen verkopen op afbetaling!

Herstellingen aan huis

Indien wij bij particuliere klanten herstellingen of diensten aan huis uitvoeren dienen deze (tenzij op voorhand overeengekomen) altijd contant betaald te worden na beëindiging van de werken.


Webshop

Webshop

Hulp op afstand

Volg ons op Facebook